Privát, személyre szabott utazás

2015-ös megalakulása óta a Traveller Made® egyetlen magyar tagja Baggio.
A svájci székhelyű szervezet 67 ország 486 legjobb travel designerét tömöríti. Ez a világ utazásszervező elitje, csupa nagymúltú, patinás céggel.

A közösségbe kizárólag meghívásos alapon lehet bejutni, a tagságot pénzen megvenni nem lehet. Miért pont minket kértek fel Magyarországról?
A minősítők elmondása alapján mi voltunk és vagyunk a mai napig az egyetlen cég idehaza, aki kizárólag személyre szabott, egyedi utak tervezésével foglalkozik és mindezt akár a legmagasabb ügyfél elvásároknak is megfelelve teszi.

A Travel Designer cím elnyerésénél a megbízható és kiszámítható módszer ugyanilyen fontos volt, ahogyan a kiváló minőséget garantáljuk folyamatosan, minden Világutazó számára.
Tőlünk erre számíthat. Privát személyre szabott utazást tervezünk garantált minőségben, akár a legmagasabb igényeket is kielégítve.

kik a mi ügyfeleink és kik nem azok?

Az utazási szektoron belül mi egyetlen terület, a személyre szabott privát utazás szakértője vagyunk, csak ilyen utak szervezését vállaljuk.

Tapasztalatunk az, hogy az utazók nagy része nem minket választ még egy privát utazás megszervezésére sem.
Azzal együtt, hogy ezt elfogadtuk, elmondhatjuk, hogy a több-száz személyre szabott privát utazás megszervezése közben kikristályosodott, kik és miért választanak -vagy épp nem választanak- minket személye szabott privát útjuk megszervezéséhez.

Ezeket a miérteket szedtük csokorba Önnek. Kérjük, tekintse át mindegyiket, hiszen ezek alapján Ön is rögtön el tudja dönteni, mi vagyunk-e a megfelelő partner következő személyre szabott privát útja megszervezéséhez.

kik a mi ügyfeleink?

Csak PRIVÁT utazásban gondolkodom: privát utam alatt el akarom kerülni a turistahordákat, nem akarok egy busznyi idegenhez alkalmazkodni. Ezért a csoportos utazás számomra nem alternatíva, én csak privát útban gondolkodom.

A kapott ÉRTÉK a legfontosabb: mivel egyszeri és megismételhetetlen privát utazás az álmom, nekem a kapott érték és garancia sokkal fontosabb mint az ár, hogy valaki a legolcsóbban szervezze meg az utamat.

A MINŐSÉGNEK ára van: engem ez elérhető luxus és hasonló szlogenekkel nem lehet már megvezetni. Tudom, a minőségnek ára van és ezt hajlandó is vagyok megfizetni.

GARANCIÁT akarok mindenre: mielőtt szervezőt választok, alaposan leinformálom, megnézem a referenciákat, hogy lássam, tényleg a személyre szabott privát utak szakértőjével. Garanciákat akarok ugyanis arra, hogy azt kapom, amit ígértek, hogy nem vernek át.

FIX IDŐPONT: csak adott időben tudok elutazni, számomra fontos, hogy a privát utazás időpontja alkalmazkodjon hozzám, gyakran napra pontosan megmondom, mikor akarok utazni. A turnusok között valahogy sosem találok olyat, ami megfelelő lenne.

KOMPROMISSZUMOK? Egyszeri és megismételhetetlen privát utazásra készülök, életem nagy kalandjára! Egy ilyen személye szabott útba nekem egyszerűen nem férnek bele a kompromisszumok. Pont.

NINCS IDŐM: nagyon elfoglalt ember vagyok, nincs időm a netet bújni. Azon felül, hogy időt spórolnak nekem, elvárom azt is, hogy stresszmentessé tegyék a tervezést, ne nekem kelljen gondolni minden apró részletre.

LIMITÁLT élmények: egyedi és limitált életélményekre is vágyom, olyanokra, amikhez nem juthat bármi hozzá. Ha ilyet is elintéznek, engem egy életre megvettek!

Magára ismert? Ide kattintva tud ajánlatot kérni tőlünk:

kik nem a mi ügyfeleink?

Szeretem a CSOPORTOS utakat: szeretem, hogy vannak útitárak, hogy lehet ismerkedni. Nyelveket nem igazán beszélek, ezért a magyar nyelvű csoportkísérő nekem nagy előny.

Az ÁR elsődleges számomra: döntsem meghozatalánál az az egyik legfontosabb szempont, még akár egy személyre szabott privát útnál is.

ÁRAKCIÓK előnyben: az utazási iroda azért van, hogy a legjobb akciókat felhajtsa nekem, mindent meg lehet venni olcsóbban, csak ki kell préselni a szolgálttóból.

VERSENYEZTETÉS: engem nem a garancia, érték meg egyéb jól csengő lózungok érdekelnek. A jó partnert csak versenyeztetéssel lehet kiválasztani, hát mindenki ezt csinálja, nem?

BÁRMIKOR tudok utazni: rugalmas vagyok, bármikor el tudok utazni, teljes mértékben igazodni tudok a csoportok indulásához vagy a legjobb akciós lehetőségek dátumához.

UTAZÁSI CSOMAGOK: mindig megtalálom a megfelelő megoldást a katalógusokban, éppen ezért nem kell soha kompromisszumokat kötnöm, vagy ha igen, a kedvező ár kárpótol.

Van bőven IDŐM: van bőven időm egy privát utat megszervezni, imádom a netet bújni, felfedezni a lehetőségeket, ráadásul én ezt még nagyon élvezem is!

HÁTIZSÁKOS TURISTA: hátizsákos, mindent egyénileg felfedező turista vagyok, elintézek én magamnak mindent, minek nekem utazási iroda? (vannak még azok egyáltalán?)

Inkább ennél a résznél ismert magára? Ez esetben nem mi vagyunk a megfelelő választás privát utazása megszervezéséhez.

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169