Ismerje meg néhány referenciánkat

MIT ÜZENNEK ÖNNEK VILÁGUTAZÓINK?

v

Ha most találkozik először velünk, az Ön számára az a legfontosabb oldal.
​Világutazóink tapasztalatai 
segítenek  abban, hogy el tudja dönteni, minket választ-e következő privát utazása megszervezéséhez.

v

Teljesen mindegy, hogy mit mondunk mi saját magunkról.
​Az egyetlen hiteles visszajelzés az, amit azok a Vilgutazók mondanak rólunk, akik megtapasz- talták a Private Travel szolgáltatást.

v

Ezért tesszük elérhetővé az Ön számára is néhány referenciáinkat.
Sőt, egyes esetekben arra is lehető-sége van még a döntés előtt, hogy beszéljen olyan Vilgutazóval, aki az adott úticélt már bejárta velünk.

„a szállások elképesztően jó helyeken voltak, a színvonaluk pedig az általad képviselt színvonal volt…vagyis perfekt”

Kedves Robi!

Köszönjük szépen ennek az utazásnak a szervezését is. Minden a tervnek megfelelően, olajozottan működött, a szállások elképesztően jó helyeken voltak, a színvonaluk pedig az általad képviselt színvonal volt…vagyis perfekt  [????]   És, hát az, hogy a látnivalókhoz ennyire közel lehettünk…az pedig külön bónusz volt minden romvárosnál.

Az utolsó szállás a tengernél volt a kedvencünk. Az, hogy kilépve a szobából ott a tenger a lábaidnál…és bámulod a csillagokat, meg a holdat a hullámzó víz felett…az mesebeli élményt jelentett nekem!

Köszönünk mindent,

Kriszta / többszörös Baggio Világutazó

„Mindenkinek csak ajánlani tudom:  a Veletek való utazás jelenti azt, ami AZ UTAZÁS.”

Kedves  Robi és Éva!
Nagyon szépen köszönjük a tökéletes utazást !

Aki nem próbálta, nem érezheti mennyivel mást jelent veletek utazni!!
Nem volt semmi dolgunk, csak rábólintani a szervezésetekre.Nincs holt idő /kinnt az a legdrágább/,minden pontosan,gördülékenyen zajlott . Külön figyeltetek a TÉNYLEG személyre szabott érdeklődésre, kívánságokra.
Olyan emberekkel találkoztunk, és olyan helyeken jártunk, ahova egyébként nem jutottunk volna el.
Érdekes, ahogy így eltelt egy kis idő az utazás óta nem is a „kötelező” megnéznivalók szépsége, hanem az „extrák” maradnak meg jobban .,az ” érzés „, a plusz.

Mindenkinek csak ajánlani tudom:  a Veletek való utazás jelenti azt, ami AZ UTAZÁS.

Sok szeretettel: ZS.P., többszörös BAGGIO Világutazó

„Az összeállított program pedig szokás szerint „ránk szabott”, amit hálásan köszönünk.”

Kedves Robi és Éva!

Köszönjük a csodálatos szervezést. Nagyszerű helyen vagyunk, és az időjárással is szerencsénk volt eddig. Minden tökéletes, a szállás, a kiszolgálás. Az idegenvezetőnk kiváló, tökéletes az angolja, az ismeretanyaga rendkívül gazdag, és látjuk, hogy bánásmódban sem utolsó. Még a gondolatainkat is kitalálja, szóval jobb már nem is létezik.

A város gyönyörű, azt mondanom sem kell. Az összeállított program pedig szokás szerint „ránk szabott”, amit hálásan köszönünk. A virágcsokrot és a kedves üdvözlő szavakat szintén…!

Barátsággal üdvözlünk Benneteket!

 

​…majd hazaérkezés után közvetlenül:

Kedves Éva és Robi!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy szerencsésen megérkeztünk. Az út minden pillanatát élveztük, hiszen minden nap csodálatos élményekben volt részünk. Köszönjük a rendkívül alapos előkészítést, az apró részletre is kiterjedő figyelmességet, amelyben a szokásos Baggio-féle szeret és emberismeret egyaránt fellelhető. Most már biztos vagyok benne, hogy az irodátok sikere ebben rejlik.

Tudjátok, hogy nem szeretjük a kirívó és feltűnő „gazdagságot”, de azért nagyon jólesett pl. hogy a mi elegáns, lakkozott motorcsónakunkat mindenki megbámulta, mert nem volt ahhoz hasonló a csatornákon. Ja, és persze az angolul is beszélő sofőr kedvessége, a Mercedes mikrobusz kényelme, és a naponta bekészített vizes palackok jelentették a tartalom melletti luxust számunkra. Nem beszélve arról, hogy mi mindenhová a tömegek kikerülésével jutottunk be…

Engedjetek meg néhány szót az idegenvezetőnkről is! Az már az első napokban kiderült, hogy rendkívül tájékozott, intelligens, de az angol nyelvtudása olyan csodálatos volt, hogy élvezettel hallgattuk a történeteit (egyetemi andol nyelvtanár :-)). Ilyenkor látja az ember, hogy mennyit számít a nyelvtudás, hiszen nem akadozott a társalgás, sőt kifejezetten élvezetes volt az együttlét. Kérlek Benneteket, hogy köszönjétek meg a nevünkben is ezt a kiváló szolgáltatást partnereteknek, bár azt hiszem, hogy ezt mi magunk is egy külön levélben megtesszük!​

Szóval ismételten mindent nagyon köszönünk!

Y &S / Többszörös Baggio Világutazók

„Csupa-csupa jó emlékkel, megismételhetetlen élménnyel jöttünk haza.”

Szia Robi!

Kerestelek telefonon is, mert meg szerettem volna köszönni a csodás namíb utat! Fantasztikus ország, fantasztikus élmények, tájak, fantasztikus szervezés ???? Minden tökéletes volt, elképesztően jól éreztük magunkat. Úgy tudom, Mexikóba is veled utazunk. Már alig várom… A barátaink is nagyon elégedettek voltak. Judit, aki nagyon aggodalmas…és tart a harmadik világtól, egy percig sem félt, nem volt rossz érzése, mindent nagyon élvezett. Csupa-csupa jó emlékkel, megismételhetetlen élménnyel jöttünk haza. Nem is tudom kiemelni, mi tetszett a legjobban, mert minden nagyon emlékezetes és lenyűgőzően klassz volt.

Nagyon köszönök mindent utólag is, és előre is,

Tibi és csapata, visszatérő Baggio Világuatazók

„Már utaztunk jó néhány utazás szervezővel, de itt a személyes és nyugodtan mondhatom baráti hangulat mindent vitt.”

Először utaztunk Robival és a legjobb döntés volt.

A szervezés profizmusa, a kedvesség ami körül vett minket, még szebbé tette a nyaralást.

Ami különleges, hogy semmilyen kompromisszumot nem kellett kötni, ami a kívánságlistába volt Robi és csapata azt teljesítette.

Már utaztunk jó néhány utazás szervezővel, de itt a személyes és nyugodtan mondhatom baráti hangulat mindent vitt.

Csak ajánlani tudom, mert Robiéknak nincs lehetetlen.

Köszönjük. 

I&GY Baggio Világutazók

„Kíváló volt minden szállásunk, a transzferek, a programok, ahogy említette, nekünk tényleg csak élveznünk és megélnünk “kellett” az utat.”

Kedves Róbert,

Pár nap még hátra van az utunkból, de már most szeretném megköszönni mindazt a figyelmességet, kedvességet, alaposságot, összességében azt a professzionalizmust, amit utunk során nap, mint nap a szervezőktől, túravezetőktől kaptunk!

Kíváló volt minden szállásunk, a transzferek, a programok, ahogy említette, nekünk tényleg csak élveznünk és megélnünk “kellett” az utat.

Tegnap volt a Machu Picchu napunk, nagyszerű és felejthetetlen volt és külön szeretném megköszönni a figyelmességét az ebéddel, koccintottunk az ajándékba kapott itallal!????

Most úton vagyunk Lima felé, holnap még ott vár ránk egy nap, aztán indulunk haza.

Nagyon köszönöm ezt a nagyszerű szervezést az egész családom nevében is!

Üdvözlettel,

Zsolt / Baggio Világutazó

„Lehet enélkül élni, de minek!?”

Megkérdeztük egyik VIP ügyfelünktől, hogy a világ másik felére szervezett különleges céges utazásuk hogy sikerült. Íme, vágatlanul néhány a válaszok közül:

– „Minden várakozásomat felülmúlta, ennyi élményt és milyeneket! gyűjteni ennyi idő alatt, szenzációs volt!!! Gördülékenyen ment minden, pontosan, hibátlanul!”

– „Röviden megfogalmazva: Tökéletes, egyszerűen fenomenális!! Képzeleteken felüli fakultatív programok, tökéletes hely tökéletes emberekkel 🙂 Egy szóval : SZENZÁCIÓS”

– „Örülök,és hálás vagyok, hogy ennyi fantasztikus program volt.”

– „A szervezés is kiemelkedő volt, minden programon időben ott voltunk, mindent láttunk, amit látni kellett. Soha nem volt idő unatkozni. Szerintem mindenki megtalálta a programok között azt, ami számára a legnagyobb élmény volt. Mindig azt hittük, hogy ez a csúcs, ennél jobb nincs, de mégis volt! Egy sokat emlegetett kolléga szavaival élve, lehet enélkül élni, de minek!? :-)”

– „Muszáj leszek téged idézni! Parádés! ”

– „Nem találok fogást rajta. Gratulálok”

Baggio Világutazók

„Köszönjük, hogy a legnagyobb odafigyeléssel szervezted meg utunkat, és a Rád jellemző intelligenciával olvastál gondolatainkban mindvégig.”

Kedves Robi!

Ismét csodálatos élményben volt részünk, amelyre még hosszú ideig fogunk emlékezni. Köszönjük, hogy a legnagyobb odafigyeléssel szervezted meg utunkat, és a Rád jellemző intelligenciával olvastál gondolatainkban mindvégig. Sokat gondolkoztam azon, hogy mi a sikered titka… Volt rá alkalmam, hiszen felesleges dolgokkal nem kellett foglalkoznunk, és minden napra jutott egy olyan meglepetés, amelyről eszünkbe jutottál.

Orvosként tudom, hogy a 21. század legsikeresebb kezelési formája a személyre szabott gyógyítás. Az általad szervezett utunk ehhez hasonlítható, hiszen legnagyobb nyugalmat ad testnek és léleknek egyaránt.

Kuba és Afrika után most is sikerült a legnagyobb luxust kapnunk Tőletek: csak magunk lehettünk ott és akkor, amikor kedvünk tartotta. Ja, és egy álomszigeten úgy sétálni, hogy senkivel nem találkozol… Ez egy beteljesült álom. Mindezt a legnagyobb kényelemben! Mindenkinek csak ajánlani tudom az 50. születésnapjára.

Szeretettel üdvözlünk Benneteket!

Yvette & Sanyi / Visszatérő Baggio Világutazók

„Being experienced travellers we had high expectations”

We were delighted to have Robi support us in compiling and arranging our perfect kiwi honeymoon. Being experienced travellers we had high expectations and have completely adjusted our travel schedule (date, country, length of stay) about a dozen times before making our final decision. 

We were lucky to have had Robi’s patience and received a great deal of useful tips & suggestions on the various routes, sights, activities and the places to stay. Overall, the organization was clockwork, we never had to bother about the details and were able to make the best of our time in the southern hemisphere. 

During one of the connecting flights we got caught up in a thunderstorm and had to make a diversion, however thanks to Robi’s prompt support (over the weekend) we got immediately back on track and had a wonderful time.

N & B / Baggio World Travelers

„Bali életünk egyik legjobb utazása volt, fantasztikus hely és rengeteg jó élményben volt részünk!”

Szia Robi,

Köszönjük szépen, hogy gondoltál ránk, mi is terveztünk jelentkezni, csak közben egy időre kiköltöztünk Németországba és elúsztunk a dolgainkkal 🙂

Bali életünk egyik legjobb utazása volt, fantasztikus hely és rengeteg jó élményben volt részünk! A rafting, a bicajozás és az egyéni programok a robogóval feledhetetlenek.  Ami a robogózást illeti, mi itthon bizonytalanok voltunk mennyire bevállalós ott közlekedni, de utólag értékelve, ha valaki tud alkalmazkodni a helyi „szabályokhoz” és óvatos, simán bevállalható , rengeteg turista teszi ezt, nyugodtan ajánlhatod másoknak is !

Ott fedeztük fel, hogy Bali nagyon népszerű surf-ös hely , szerencsére az utolsó nap reggelén ki tudtuk ezt is próbálni hazarepülés előtt … nagyon élveztük, szóval lehet legközelebb szánunk erre is több időt 🙂

A szállások szuperek voltak , az ubudi különösen olyan volt mint amilyenre vágytunk.

Ezenfelül csupa jó kalandban és szuper élményekben volt részünk, nagyon tetszettek a javaslatok és szerintem jól működtek a beosztások is.

Köszönjük még egyszer a szervezést, lehet majd újra jelentkezünk ha hasonló utazásra készülünk!

Üdv. Jutka és Zoli / Baggio Világutazók

„Baggioval az egész Világ az otthonommá válik.”

A külföldi utazásaim átlagosan 8 naposak, így nagyon pontosan meg szeretem tervezni, hogy mikor induljak, milyen szállodát válasszak és melyek a kihagyhatatlan nevezetességek.

A korábbi években rendre azzal szembesültem, hogy valami mindig rosszul sült el. Nem jutott idő mindenre, mert rosszul lett megtervezve; a helyszínen derült ki, hogy a szállás nem felel meg az igényeknek,stb… Bebizonyosodott, hogy a csoportos utak, a végelszámolásnál, a legdrágábbak, hiszen a tömegben én csak egy utas vagyok és semmi nem értem, nem rólam szól, az értékes időmet veszi el.

Nagyon hálás vagyok, hogy Baggiot megismerhettem, mert ő az egyetlen aki mindenre tudja a legjobb megoldást, a legjobb időzítéssel. Van türelme meghallgatni az igényeimet, elképzeléseimet és mindent elkövet, hogy magas színvonalon biztosítsa azokat, sőt eddig minden utam során valami meglepetést is belecsempészett. 🙂 Nagyon becsülöm, hogy amikor 17 fős céges csoporttal mentünk észak Amerikába, egy pillanatra sem éreztem, hogy nem kapok figyelmet, profin oldotta meg ezt a feladatot is.

Baggio nekem egy olyan személy, aki az utazásaimat feltölti exkluzív élményekkel és gondoskodik arról, hogy az utazás valódi értékké váljon, szenvedély maradjon.

Baggioval az egész Világ az otthonommá válik. 

Joe / sokszoros Baggio Világutazó

„Köszönjük szépen a sok figyelmességet, a segítséget és, hogy emlékezetessé tettétek közös életünk első heteit!”

Kedves Robi!

Köszönjük szépen a sok figyelmességet, a segítséget és, hogy emlékezetessé tettétek közös életünk első heteit! Mi egy kelet-amerikai körút megszervezéséhez vettük igénybe Baggio szolgátatásait. Sok terhet levettetek a vállunkról, hiszen nem csak az utazás, szállás részét szerveztétek meg nekünk, hanem sok sorban állástól kíméltetek meg a fakultatív programok előre foglalásával. Nélkületek a szoros ütemterv megvalósítása nem sikerült volna.

K & A / Baggio Világutazók

„Az már csak a ráadás volt, hogy a szervezéssel levetted a terhet a vállunkról…”

Kedves Robi!

Nagyon örülünk, hogy 1 éve, amikor először felkerestünk Téged az esküvőnk szervezése kapcsán, akkor Balit ajánlottad az elmondottaink alapján. Bali tökéletes helyszínnek  bizonyult minden tekintetben: kellően messze van, hogy minden stresszt hátrahagyjunk, páratlan szépségű környezet, csodálatos emberek, nyugalom, béke és hit minden mennyiségben!

Nekünk ennyi elég volt ahhoz, hogy felejthetetlen nászútban legyen részünk!

Az már csak a ráadás volt, hogy a szervezéssel levetted a terhet a vállunkról, a kinti esküvőszervezőnk és az idegenvezetőnk profi volt, normal guestroom helyett junior suite-et kaptunk, bármikor elérhettünk az utazás előtt, ha kérdésünk merült fel, és minden úgy sikerült, ahogyan elgondoltuk!

Reméljük, hogy lesz alkalmunk még veletek utazni!

Üdv, Viki & Tomi / Baggio Világutazók

„Jövő nyaralás alkalmával ismét keresni fogunk, kitaláljuk a célpontot és jelentkezünk.”

Szia Robi!

Köszi, minden jól sikerült.  A szálloda rendben volt, de jó, hogy belevágtunk a level szolgáltatásba, mert ez nagyon megemelte a színvonalat. Egész ott tartózkodásunk alatt kiemelt figyelmet kaptunk, mindenhol ugyanaz a személyzet szolgát ki, külön háziasszonyunk volt, mindenhol tudtuk használni az elkülönített tereket és szolgáltatásokat nem nagyon foglalkoztak a korhatárral. Ez igazán rendben volt.

A szálloda nem új, de nagyon hangulatos, jól karbantartott, szép volt. Az All Inclusive szolgáltatás kicsit furán működött, mert mindenhol számlát kellett aláírnunk (persze benne volt az árban minden) és a legtöbb étkezési helyen nem svédasztalos rendszerben működött a fogyasztás, de legalább jól megtanultuk a kaja neveket angolul. Valószínűleg azért volt így, mert a szálloda éttermei és bárjai nyitottak voltak a külső vendégek részére is. Nem volt gond ez is működött.

Az utazásszervező akivel a transfert intézted korrekt volt, több egyéni útra is befizettünk nála, minden rendben volt, jó minőségű járművek, normális személyzet.

A repülő út rendben volt a qatar airways jó szolgáltatást nyújtott, bár azt hiszem legközelebb ilyen hosszú útból legalább az egyik szakaszt első osztályra fogjuk foglalni, mert economy-n nem nagyon tudtunk pihenni, nagyon fárasztó volt.

Köszi a jó tippet és a szervezést. Jövő nyaralás alkalmával ismét keresni fogunk, kitaláljuk a célpontot és jelentkezünk. (Baggio megjegyzése: tényleg jelentkeztek, és egy fantasztikus újabb utazást terveztünk a család számára, akik erre az útra már barátaikat is hozták :-))

Üdv, Sanyi / többszörös Baggio Világutazó

„Ismét egy jól szervezett, tökéletes pihenést kaptunk, köszönjük szépen!”

Kedves Róbert!

Egy kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb köszönettel írom e sorokat. Nagyon szépen köszönjük a szervezést, remekül éreztük magunkat!

Az utazási időpontok nagyon jók voltak, a transzferek pont annyi időt hagytak, hogy volt időnk kényelmesen nézelődni, de nem unatkoztunk. A fakultatív programok nagyon jók voltak, Bangkokban Kat remek kísérő volt, a sofőr nagyon figyelmes volt, sok szép dolgot láttunk, és így autóval közlekedve el sem fáradtunk! Na és a Surin Phuketen tökéletes választás volt. Nyugalom, béke, és pazar környezet. Az ellátás is kifogástalan volt, nagyon finom ételeket kóstolhattunk meg. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani (nem gyerekkel!!!).

Ismét egy jól szervezett, tökéletes pihenést kaptunk, köszönjük szépen!

M & B / Baggio Világutazók

„És több olyan különleges „apróságot” intézett, amit mi magunk sosem tudtunk volna…”

„Mielőtt Robival találkoztunk, nagyjábol bejártuk a fél világot.  Mindig mindent magunk szerveztünk és kifejezetten élvezzük is ezt a „munkát”: a kutatást, tervezgetést. Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha bármilyen utazási iroda segitséget fogjuk kérni. Mégis úgy döntöttünk, hogy teszünk egy próbát.

Amit kaptunk pontosan az, amit egy magunkfajta rutinos utazó elvár: Robi meghagyta nekünk a tervezés örömét, szabadságát, ugyanakkor rengeteg hasznos ötlettel, tanáccsal és tippel látott el minket, és sok terhet, felesleges kellemetlenséget, izgalmat vett le a vállunkról. Támogatott, hogy bátrabban tervezzünk. És több olyan különleges „apróságot” intézett, amit mi magunk sosem tudtunk volna…”

A&SZ / Baggio Világutazók

„…el sem tudjuk képzelni, hogy hogyan alakulhatott volna tökéletesebben az esküvőnk.”

Az esküvő csodálatos, felejthetetlen, megismételhetetlen élmény volt. Nagyon jó hangulatban telt.

Saját magunk választhattunk az esküvői helyszínek közül, amelyből a hotelnek legalább négy-öt ajánlata is volt, annak megfelelően, hogy az adott pár mennyire nyílt, vagy inkább mennyire meghitt szertartásra vágyik. A virágcsokrot, a díszítést, azt hogy a háromtagú helyi zenekar mikor zenéljen, hogyan történjen a bevonulás, mindent magunk választhattunk ki. Mindezeket a kérdéseket az esküvő előtti napon egyeztettük le a helyi esküvőszervezővel.

Az esküvő után a fotózásra került sor. Hihetetlenül profi volt a fotós. Néhány kép már két nap múlva, az ott tartózkodásunk során rendelkezésünkre állt, emellett pedig egy, a teljes anyagot tartalmazó adathordozót is megkaptuk. Az esküvőről egyébként kamerás felvétel is készült. Ezt követően rövid állófogadás volt, majd 1 óra elteltével egy nagyon romantikus vacsora, a hotel egyik exkluzív éttermében, élőzenével, ahol remek, négyfogásos vacsoránk volt. Meglepetésként egy hatalmas esküvői tortát kaptunk.

Az esküvőt tekintve 100 %-os elégedettséget érzünk, egyszerűen el sem tudjuk képzelni, hogy hogyan alakulhatott volna tökéletesebben az esküvőnk.

Az utazásunk előtt arra gondoltuk, hogy hazaérkezésünket követően vágyunk majd arra, hogy a szélesebb családunk társaságában is szervezzünk egy esküvőt, hogy ők is részesülhessenek az örömünkben. Már ez a gondolat teljesen elszállt, hiszen ez volt a mi megismételhetetlen, tökéletes esküvőnk. 

ZS. & A. / Baggio Világutazók

„Nem a privát utazásszervezés a drága, hanem az, amikor nem azt kapod amit vársz…”

Ma fekvés, igy éppen ráérek pár sort írni! 🙂

Kiváló közös döntés volt Bali, tényleg különleges a sziget. Sajnos el kell jönni ilyen messzire, hogy máshogy tekintsek bizonyos dolgokra. Luxus és nyomor egyszerre. Hit és megélhetés a két legfontosabb dolog a helyieknek. Nem kérdés hogy hova utazzanak, mert senki sehová… Kiváló hely vissza lassulni, gondolkodni és megtanulni értékelni, amink van!!! Nagyon kedves mindenki és érezhető, hogy ők alapból ilyenek. Szálloda remek, AI valóban teljesen felesleges lett volna. A partner kiváló, nagyon rugalmas, volt, hogy reggel indulásnál változtatunk a programon, de csak azt mondja szép magyarsággal hogy nem probléma! 🙂

Ilyen házassági évfordulóról álmodtunk és a fele még hátravan… 🙂

Ennek a megszervezésére sem időm, sem energiám, sem kedvem sem kapcsolatrendszerem nem lett volna. Nem a privát utazásszervezés a drága, hanem az, amikor nem azt kapod amit vársz, nem jutsz el oda ahova akarsz, nem éled át azokat az élményeket, amiket átélhetnél ha tudnál róla és a stressz, ami a bizonytalanság miatt van. Mi már harmadik alkalommal nem fizetjük meg ezeket a „járulékos költségeket” és ezt nagyon köszönjük NEKTEK!

H&L. / Baggio Világutazók

„Minden a várakozásunknak megfelelően történt, sőt azt meghaladó is.”

Nem kellett gondolkodnunk, a fejünket törni, információkat szerezni arról, hogy hová érdemes elmenni, megnézni, hogy hogyan tudunk oda eljutni, etc., hanem pusztán elengedni magunkat, kikapcsolódni és élvezni az utazást. Az például, hogy saját idegenvezetőnk volt Havannában és célirányosan a látnivalókat tudtuk megnézni, az érdekességeket kipróbálni, lehetővé tette számunka, hogy a rendelkezésünkre álló időt a lehető legtartalmasabban tudjuk eltölteni. Ez szerintünk pótolhatatlan volt.  

Megtapasztalva az utazásszervezésnek ezt a komplex, minden apró részletre kiterjedő formáját az eredményezte, hogy mostantól mindig ilyen utazásokra vágyunk majd.

Minden a várakozásunknak megfelelően történt, sőt azt meghaladó is.

& ZS. / Baggio Világutazók

„A szobában egy kis torta és ananász várt minket gratulálunk felirattal! gondolom semmi közöd hozzá… :-)”

Szia Robi!

Pontosan 24 órája indultunk itthonról és már a teraszon beszélgetünk a szállodában, Fáradtak vagyunk, de azt már most látjuk, hogy a szálloda és a vendégszeretet is csodálatos 🙂 A szobában egy kis torta és ananász várt minket gratulálunk felirattal! gondolom semmi közöd hozzá…. 🙂

Mindent köszi!!!!! Ha pihentebb leszek írok egy hosszabbat.

L. / Baggio Világutazó

„Baggio a legapróbb részletekig megszervezte az utazást. És minden úgy is történt…”

Speciális kérésünk volt Baggiohoz: a Peking-Tibet vasúttal érkezve szeretnénk megnézni Tibetet. Elmondtuk, hogy hol mennyi időt szeretnénk eltölteni, mi fontos nekünk és mi nem.

Baggio a legapróbb részletekig megszervezte az utazást. És minden úgy is történt, ahogy megtervezte. Időben vártak az idegenvezetők, nem vittek el felesleges kereskedelmi túrákra, tudtak segíteni, amikor különleges kérésünk volt. Baggio sms-ben azonnal válaszolt, ha a világ másik felén valami kérdés eszünkbe jutott.

Szívesen ajánlom Baggiot annak, akinek fontos, hogy egy ismeretlen országban flottul menjen az utazása, ne egy nagy turista csoport tagja legyen és remek programokat szervezzenek számára.

Ági, Baggio Világutazó

„És valóban VIP vendégek voltunk a hawaii tengerparti vacsorán.”

Én csak egyet akarok egy utazás szervezőtől, csak egyet: pontosan az történjen, amiben megállapodtunk.

A helikopter pont úgy szállt fel velünk,ahogy azt  korábban leegyeztettük Maui szigetén. És valóban VIP vendégek voltunk a hawaii tengerparti vacsorán. A privát taxi előállt és a csomagunkhoz hozzá sem kellett nyúlnunk.

Ezt kértük Horváth Róbert Baggiotól és ezt is kaptuk. A nyaralás igazi kikapcsolódás volt. Kellemetlen meglepetésektől mentes, kiszámítható, nyugodt, élvezetes, egyszóval luxus.

Aki valami hasonlót vár egy utazás szervezőtől annak az a jó hírem, hogy megtalálta. Itt van, létezik ilyen Magyarországon.

Judit / azóta tobbszörös Baggio Világutazó

„Csak annyit mondhatok, hogy Robi azt javasolta, ami tökéletesen lefedte a kívánságainkat”

„2013 október végén arra gondoltunk a Párommal, hogy karácsonyi időszakra eső külföldi utazással lepjük meg magunkat. Mindig magunknak szervezzük az útjainkat. Úgy véljük, az internet világában, megfelelő nyelvtudás mellett ez pofon egyszerű, főképpen, ha megfelelő időt és energiát szán rá az ember. SOHA nem vettünk igénybe utazásszervező segítségét, nem láttuk értelmét!

Nem az első külföldi út lévén tehát, nagy rutinnal indultunk neki most is a keresgélésnek.

Az idő rövidsége és a kiemelt időszak miatt falakba ütköztünk a repülőjegy áraknál, a szállodák telítettségének okán, így a desztináció kiválasztása is bizonytalanná vált….barátnőmnek panaszkodtam, és Ő ajánlotta nekünk Robit, aki múlt évben szervezte Nekik az „álom esküvőjüket” Mauritiuson.

Egyeztettem Robival egy időpontot, felvázoltam Neki, hogy nagyjából sehol sem tartunk, de amit szeretnék: 2 hét aktív pihenés,  kultúra, jó kaják, napsütés, meleg és fehér homok + nehezítő körülmény, hogy a Párom utálja a resort hoteleket, de én imádom! :))

Mexikót javasolta. Megkaptuk az ajánlatát: yucatan félsziget körutazás, 1 hét városok, maya kultúra felfedezése, haciendák, 1 hét Playa Del Carmen – Paradisus La Perla RESORT hotel.

Csak annyit mondhatok, hogy Robi azt javasolta, ami tökéletesen lefedte a kívánságainkat. Rettentő kényelmes volt számunkra, hogy a repülőről leszállva, ott várt minket a bérelt autónk, hogy az út során a szállodákba érve csak átadtuk a vouchereket, amiket itthon Robi a kezünkbe adott, hogy szuper programokon vettünk részt, amiket főként Robi ajánlott, és a Resort hotel hűen a nevéhez, tényleg maga volt a Paradicsom, ahol a Párom kivételesen jól érezte magát!

Mindenkinek ajánljuk Mexikót, aki hasonló dolgokra vágyik, ezt a resort szállodát, ami valóban a legteljesebb luxust nyújtotta és ROBIt, aki minezek megéléséhez segített hozzá minket profibban, minha magunk szeztük volna!

Robi: gondolkodunk egy szafarin…segítesz majd a megszervezésében? 🙂 „

M&A / Baggio Világutazók

„Életünk legnagyobb élményét köszönhetjük nektek. A tökéletes esküvőt kaptuk tőletek.”

Életünk legnagyobb élményét köszönhetjük nektek. A tökéletes esküvőt kaptuk tőletek. Mindent rátok lehetett bízni, mi meg csak hátradőlve élveztük az esküvő és nászút minden pillanatát. A szervezés annak ellenére is gördülékenyen zajlott, hogy mi nem Magyarországon élünk. 

Köszönünk mindent. Alig várjuk a legközelebbi „közös” utazást:) Minden mennyasszonynak üzenem, aki valami igazán különlegesre vágyik, és csak élvezné a nagy napot az ültetőrend kiválasztasának stressze nélkül, hogy Ti vagytok a tökéletes választás.

N&B / Baggio Világutazók

„Mike még egy piton-t is észrevett a 100 méterre lévő fa tetején!”

Sziasztok,

Már szerettünk volna irni nektek, de képekkel együtt szerettük volna ezt megtenni, amit még nem sikerült rendbe tenni (6200 db készült 🙂 )..

Az utazás fantasztikus volt, nagyon élveztük a természetet és nagyon élveztük a vendéglátást is. Mind Kenyában mind Tanzániában nagyon kedvesek voltak az emberek, csodálatosak a lodge-ok. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, ahogy ezt már tettük is. Az út-tervezés is tökéletes volt, Kenyában sikerült „bemelegiteni” a szafari világába, Tanzániában már expert-ek voltunk (kis túlzással). Sehol nem voltunk túl keveset vagy túl sokat. Vezetőink is nagyon jók voltak, Mike még egy piton-t is észrevett a 100 méterre lévő fa tetején!

Mindent összegezve nagyon örülünk hogy ezt a helyet választottuk és hogy titeket kértünk meg a szervezésre, minden gondot levettetek a vállunkról és tényleg csak kikapcsolódásban és kellemes élményekben volt részünk. Szerintünk tökéletes nászutunk volt 🙂 A meglepetést is nagyon köszönjük, jól esett mindkettőnknek 🙂 Remélem fogunk még a ti szervezésetekben utazni.

I & M / Baggio Világutazók

„Eddig a magánszervezés hívei voltunk, de ez változni fog”

Emlékezetes nyaralásra vágytunk a trópusokon, ezzel kerestük meg Robit. Innentől kezdve hátradőlhettünk, mivel ő szervezett mindent. Pár kérdéssel feltérképezte a preferenciáinkat – városnézés, természetjárás és tengerparti pihenés elegyére vágytunk – majd ezek alapján segített kiválasztani a konkrét uticélt, és a szállást is. Lefoglalt mindent, megszervezte az odautat, és mikor indulás előtt három nappal át kellett szervezni az egész utazást, még abban is azonnal tudott segíteni.

Így kötöttünk ki Mauritiuson, egy – legalábbis nekünk – tökéletes hotelben, óceánra néző lakosztállyal, alig pár méterre a gyönyörű strandtól. Mikor a partmenti eufóriát kicsit kihevertük, autót béreltük, és bejártuk a fantasztikus tájat, simogattunk nagymacskákat és óriásteknőst, lefotóztuk a sziget minden milliméterét (hatszor), végigjártuk a botanikus kerteket, piacokat, dodómúzeumot, teaültetvényeket és a hindu szent tavat is… hihetetlen élmény volt.

És a nyaralás alatt végig megkaptuk ugyanazt a segítséget, amit a szervezés alatt is. Robi Mauritiusról is elérhető volt, ha bármi kérdésünk vagy problémánk adódott, segített, tanácsot adott, nem hagyott magunkra.

Eddig a magánszervezés hívei voltunk, de ez változni fog: valószínűleg a következő nyaralást is Robival szervezzük majd.

Szilvi & Balázs / Baggio Világutazók

„Itt többet kapsz, mint amire befizetsz”

A Luxus utazások Úri Szabója……Kedves Baggio!!!

És a mottó IGAZ… Olyan felejthetetlen utazást és esküvőt szerveztetek, hogy még a mai napig is a Kubai utazásunk csodálatos élményeiben vagyunk elmerülve. Kuba egy olyan VILÁG, amit látni kell… A régi amerikai autók, pálmafák, fehér homok… Kuba, ahol a ritmustól forr a vér, az emberek szeretete, egyszerűsége körül ölel mindent.

A mi kis történetünk ott kezdődött, hogy 2012 januárjában az interneten rátaláltunk rátok, azonnal ajánlatot kértünk, nem telt el pár óra és jött a válasz. A férjem álma Kuba volt és végig kitartott mellette, ami nem kevés fejtörést okozott a hotel kiválasztása terén, erről Robi tudna mesélni a mi esetünkben. 🙂 Rengeteg levelezgetés és telefon után, Robi megtalálta a számunkra legmegfelelőbb szállodákat (Havannában és Varaderon).

Nagyon izgultam az esküvőnk miatt… itthon csak álmodoztam róla, hogy decemberben, amikor hazánkban mínuszok vannak, MI a fehér homokos tengerparton, forró nyári délután örökre összekötjük az életünket. Ez a csodálatos élmény Robiék nélkül nem válhatott volna valóra… Királyi pompa, luxus bungalow (az álom hely), finom ételek, italok, kitűnő magyar idegenvezetés és esküvőszervezés. Mindezt és a rengeteg élményt, segítőkészségeteket, fáradozásotokat KÖSZÖNJÜK 🙂

És a hír tényleg Igaz, itt többet kapsz, mint amire befizetsz… a mi esetünkben, amikor közölték, hogy a LEGES-LEGJOBB Varaderoi tengerparti, óceánra néző, mindenhez a legközelebb eső bungalow-ot kapjuk, fel sem fogtam, hogy ez igaz, és még az  amerikai autós utazásunk… Köszönjük 🙂 !!!!

Baggio, mi veletek utazunk 🙂

Á & S / Baggio Világutazók

„Ismervén Robit, nyugodt szívvel bíztam magunkat Rá több ezer kilométer távolságról is.”

Kedves Robi!

Szeretnék egy pár mondatban köszönetet mondani Thaiföldért, de ahogy végiggondolom, hogy miket is szeretnék leírni, kicsit túl fogom lépni azt a bizonyos pár mondatot. 🙂

Szóval a mi megismerkedésünk 2009 év elejére tehető, amikor is árajánlatot kértem Tőled Bali megszervezésére, ami a nászutunk volt. Te voltál az első és egyetlen, aki rögtön válaszolt. Én akkor már ott eldöntöttem, hogy Te leszel az, aki megszervezi a nászutunkat. Aznap már kész tények elé állítva úgy fogadtam a páromat, hogy megvan az iroda, jó kezekben vagyunk. Mellékesen megjegyzem, hogy a többi irodától több nap után kerestek csak meg a szokásos sablonszöveggel, de mindegy is, mert akkor már el volt döntve minden.

Na de ne ragadjunk le a régmúltban, mert nem rég jöttünk haza Thaiföldről. 

Mikor elhatároztuk, hogy hova szeretnénk menni idén nyaralni, éjt nappallá téve bújtuk a netet repülőjegyért, szállásért, mert azt gondoltuk, hogy majd saját szervezésben minden úgy lesz, ahogy mi akarjuk, nem kell alkalmazkodni senkihez sem és árban is biztos jobban kijövünk. Na de pár nap után feladtuk a keresgélést, mert egyrészt elvesztünk az információk rengetegében, másrészt eszembe jutott Robi! Hál’ Istennek! 🙂 Írtam is rögtön a levelet, amire a válasz hamarosan érkezett is.

A mi esetünk nem tudom mennyire mondható egyedinek, ugyanis mi már nem élünk Magyarországon, így mindent az interneten, levelezésekkel bonyolítottunk le Robival személyes találkozó nélkül és az utazást sem Magyarországról kezdtük meg. Ismervén Robit, nyugodt szívvel bíztam magunkat Rá több ezer kilométer távolságról is. Számára nincsenek akadályok, nincsenek országhatárok, bármit bárhonnan meg tud szervezni, határ a csillagos ég!

Hogy milyen nyaralást szerettünk volna? Pont olyat, ahogyan sikerült is: gondtalan, nyugodt, meseszép, és még sorolhatnám a jobbnál jobb jelzőket.

Köszönjük a felejthetetlen élményt!

Kata és Tamás / sokszoros Baggio Világutazók

„A hibátlant arra is használjuk, amikor azt kapjuk, amit vártunk. Itt azonban sokkal több történt.”

Az elme jellegéből adódóan mindig kételkedik. Vajon azt kapom, amit szeretnék? Vajon nem vernek át? Vajon bízzam magam valaki másra?

Talán tudok egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik ugyanilyen kételyekkel indulnak neki utazást és utazásszervezőt keresni. Ha egy szóval próbálnám jellemezni a kapott szolgáltatást, azt írnám: hibátlan.

És még ez a szó sem fejezi ki tökéletesen azt, amit kaptam. Ugyanis a hibátlant arra is használjuk, amikor azt kapjuk, amit vártunk. Itt azonban sokkal több történt. Ha ugyanígy egy szóval próbálnám jellemezni Robit, azt írnám: varázsló. Ő a szakma nagy varázslója.

Sz.Csaba / Baggio Világutazó

„Az ő szemüvegén keresztül látni egy országot még sohasem volt csalódás.”

Robi szervezett már számomra utazást Vietnámba, Zanzibárra, Argentínába, és sok más helyre. Amit különlegesnek tartok, a személyre szabottság, és a 24 órás elérhetőség szükség esetén. Földrajztanárként sem foglalkozom a látnivalók kiválasztásával, megbízom Robiban, hogy ő válassza ki egy körutazás látnivalóit. Az ő szemüvegén keresztül látni egy országot még sohasem volt csalódás.

Ottó / Baggio Világutazó

„Az, ahogy minden utassal bántok, az számomra példamutató értékű Magyarországon, a magyar vállalkozások között!”

Kedves Robi!
2008 késő őszén kb. véletlenül találtam Rád, amikor az első „nagy” utazásunkat szerveztük a Maldív szigetekre! A szervezés kezdetén biztos voltam benne, hogy valami nagyobb „biztosabb” irodával szeretnénk utazni. Neked bevallom csak azért írtam, mert össze akartam hasonlítani az árat, de valahogy nem bíztam az egészben! Azonban a gyors, pontos korrekt és teljes körű válaszod, személyre szabott ajánlataid, korrekt árad teljesen elbizonytalanított. Utánanézettem az akkori irodádnak és úgy döntöttem, hogy megpróbáljuk, megkockáztatjuk! Az élet azóta azt igazolta, hogy a nagyok simán csődbe mehetnek, és ott ragadhat az ember pénze, Te viszont itt vagy és elérhető, utolérhető vagy!

Azóta az istenien sikerült maldív utazás óta már két csodálatos „nagy” utazást szerveztél nekünk, egy nászutat és egy körütat a távol-keletre, és egészen biztos vagyok benne, hogy ha valaha még valami komolyabb utazást tervezünk-szervezünk, akkor azt kizárólag Veled, Veletek fogjuk megcsináltatni! Az, ahogy velünk – és ahogy visszahallom a fórumokon, minden utassal – bántok, az számomra példamutató értékű Magyarországon, a magyar vállalkozások között!

Nálatok nincs rossz, vagy unalmas, vagy fárasztó kérdés, még a harmincadik e-mail vagy telefon után sem, vagy az ötödik ülőhely-átvariálás után sem, nincs apró betűs költség, sőt Te magad mondod, ha valamit nem érdemes Rajtad keresztül intézni. Az embernek az az érzése, hogy mi vagyunk az egyetlen utasotok, hogy csak mi létezünk, és minden értünk történik, nem pedig az, ami a „nagyoknál” ahol egy – sajnos – alulfizetett ügyintéző dobálja ki a „csomagokat”, ahol az apró betűben valahogy hiányzik a tengerparti szállás vagy elbújt még párezer forint költség.

Az az érzésünk, és most már háromszoros tapasztalatunk van, hogy Ti valóban kizárólag azon dolgoztok, hogy nekünk minden tökéletes legyen és eszünkbe se jusson soha másik irodát keresni, mert nem abból akartok megélni, hogy egyszer „jól lehúzzátok” az utast, hanem a jó híretekből, és a referenciákból! Éppen ezért mindig és minden helyen jó szívvel ajánlunk Titeket másoknak, akik valami különleges élményre vágynak!

​Szeretnénk Nektek a közeli és távoli jövőben ehhez nagyon-nagyon sok sikert kívánni!

Rita és Zoli / Baggio Világutazók

„Korrekt, megbízható partner.”

Fantasztikus túránk volt Ausztráliában! Nagyon jó volt az iroda szervezése, minden rendben volt. A legközelebbi túránkat is Robiék fogják szervezni: korrekt, megbízható partner.

Laci, búvároktató / Baggio Világutazó

„Ti voltatok az első olyan utazásszervezők az életünkben, akinél azt éreztük, hogy tényleg mi vagyunk a fontosak.”

Megragadnánk az alkalmat és megköszönnénk azt a sok segítséget, amit a tökéletes nászút megszervezéséhez nyújtottatok. Ha azt kérdeznétek, hogy azt kaptuk-e, amit vártunk, akkor a válaszunk: nem… attól sokkal többet! Minden elvárásunkat felülmúlta mind a helyszín, mind a szervezés.

Mikor először felvettük veletek a kapcsolatot már tapasztalható volt a profizmus, bár először nem mertünk hinni nektek. Ti voltatok az első olyan utazásszervezők az életünkben, akinél azt éreztük, hogy tényleg mi vagyunk a fontosak. Lestétek a kívánságainkat, rengeteg alternatívát kínáltatok azért, hogy az út számunkra a LEGJOBB legyen. Nagyon tetszett a hozzánk állásotok.

Legelső élményünk veletek kapcsolatban a gyorsaság és a precizitás volt. Másik fontos megtapasztalás: a szimpátia. Már az elején is szimpatikusan voltatok, aztán amikor közeledett az utazás ideje, növekedtek a levelek és a telefonhívások száma, a hangnem egyre barátibbra fordult. A végén, mire a személyes találkozás került a sor, mintha két régi jó barát találkozott volna. Ez –is- nagyon sokat jelentett nekünk. Minden információ, amit kaptunk tőletek pontos, és kielégítő volt. Ha kérdésünk, kételyünk volt, azonnal megkaptuk hozzá a segítséget tőletek. Hát kérhetünk ennél többet??? NEM. ) 

És végül, de nem utolsó sorban: amennyiben tehetjük, Mi továbbiakban is rajtatok keresztül kívánunk utazni a jövőben. 🙂

És még egy kis reklám: Kedves leendő utazó! Ha szeretnél profin utazni, és szeretnéd megtapasztalni, hogy mit jelent az, hogy te vagy a legfontosabb, akkor bátran próbáljátok ki Őket. Nyugodtan forduljatok hozzájuk bármilyen kérdéssel, mert a szlogenjük: ”nincs buta kérdés, csak fel nem tett kérdés!”, ezt javalljuk, használjátok ki! Ha rájuk bízzátok magatokat, végre egyszer úgy érezhetitek, hogy nem a pénzetek a legfontosabb, hanem a Ti elégedettségetek!

Utazásra fel!

Zsuzsi és Robi / Baggio Világutazók

„Robi, több, mint Utazásszervező.”

„Azt kapom amire vártam? Olyan lesz a szálloda és az ellátás amit ígértek? Tényleg várnak ott minket? Összesen ennyibe fog kerülni, vagy felmerülnek még költségek?

Biztosan mindenki feltette már magában ezeket a kérdéseket egy-egy utazása előtt, amire egész évben készült. Sokáig én is, de ma már ezek a gondolatok nem terhelnek és nem veszik el az időmet, energiámat. Robi szervezésében egészen nyugodt vagyok mind magán, mind céges utazásom során, hogy minden az igényeim szerint fog történni, és ez az ami megfizethetetlen, hisz mindenki megérdemli a gondtalan pihenést. Robi, több, mint UtazásszervezŐ.”

M.L. / Baggio Világutazó

„Életünk eddigi legszebb helyére vittél minket”

Szia Robi,

Életünk eddigi legszebb helyére vittél minket, de azért titkon bízunk benne hogy ezt még sikerül felülmúlnod:-)

Gabi es Zoli, Baggio Világutazók

„Most már ott tartunk Robival, hogy megmondom neki mekkora összeg áll rendelkezésemre a nyaraláshoz, és szervezze meg.”

Robit kb. 10 évvel ezelőtt ismertem meg, mikor meg egy nagy irodánál dolgozott. Thaiföldre szerettem volna utazni, elhatároztam, felkeresek több irodát is, hogy megtaláljam a legjobb lehetőséget. Első ez az iroda volt, többen is várakoztak, kb. négy ügyintéző volt, én nagyon nagy szerencsémre a Robihoz kerültem. Figyelmesen meghallgatta, mit szeretnek, majd sorolta is a választási lehetőségeket. Ez idáig természetes is lenne. Ami megfogott nagyon (és ezek után eszembe sem jutott meg további irodákba elmenni), közvetlensége, segítőkészsége, s hogy együtt kerestük a „legjobb” megoldást. Nem terméke(ke)t akart rám sózni, értékesíteni. Nagyon figyelmes volt, elmondta mindenről az ő saját véleményét, tapasztalatait, s átbeszéltük a legapróbb részleteket is. Bármilyen kérdésem volt, nem bizonytalanodott el. Ott, akkor, aznap, elhittem, hogy ez egy gyönyörű nyaralás lesz. .. Nem is ragozom tovább… életem első felhőtlen, problémamentes nyaralása volt.

Következő évben jött Robitól a mail, hogy otthagyta azt az irodát, s önállóan foglalkozik tovább utazások szervezésével. Ismét aktuális volt egy nyaralás, Maldív-szigetekre szerettünk volna menni. Őszintén?  Bizonytalan voltam az elején, hogy mar nincs mögötte olyan biztonságosan hangzó háttér, viszont mivel egy elképesztően profi, nagyon szimpatikus srác, gondoltam adok neki egy esélyt.

Megkértem őt, hogy akkor OK, nézzünk oda a szigetekre szállást, repülőt, programokat. Megszervezte, úgy, hogy előtte egyeztettük a különféle igényeimet…

Ez mar több éve volt, azóta évről-évre ő szervezi nekem az utazásaimat. Voltam azóta Maldív-szigeteken többször, (ehhez még hozzátenném azt, hogy Robi olyan szigeteket is ajánlott, ami az ilyen utakra specializálódott utazási irodák repertoárjában egyáltalán nem szerepeltek). Tehát Maldív vagy 4x, Zanzibár, Mauritius… Minden évben azt hittem, hogy mar nem lehet überelni az élményeket, de mégis. 🙂

Most már ott tartunk Robival, hogy megmondom neki mekkora összeg áll rendelkezésemre a nyaraláshoz, és szervezze meg. Már sehol máshol nem kell semminek utánanéznem, mert teljesen megbízom benne, s tudom, hogy szívvel lélekkel keresi meg nekem a legjobbat. (ha mégis valami baki lenne az úton, szerintem neki sokkal jobban fájna, mint nekem.:))
Klassz lenne, ha minél több ember megismerne őt. Ki KELL próbálni!

Ami pedig biztosabb a biztosnál, hogy aki egyszer utazik vele, (no nem vele, csak ő szervezi :), hűseges marad hozza egy életen át. „

Andi / Baggio Világutazó

„Végre sikerült egy olyan irodát találnom, akinek szenvedélye az utaztatás”

Szenvedélyem az utazás! Olyannyira, hogy a kiszemelt úticélt alaposan „megismerem” (földrajzi, történelmi adatok után, különböző fórumok személyes tapasztalatait elolvasva, kialakul a KÉP, amit látni szeretnék…) Aminek az egyik fontos alappillére, az utazási iroda. Mi a Maldív-szigetekre terveztük a nászutunkat, így egy meglehetősen fontos eseményhez kellett irodát választanunk. Gondolom, mondanom sem kell, hogy Robi ajánlata lett a legszimpatikusabb! Az utazásunkig kb. 60 e-mail-t váltottunk, a legapróbb részletekig kiterjesztve. Sohasem éreztem, hogy butaságot kérdezek, vagy, hogy terhes lenne az 50.-ik kérdésem. Mindig türelmet, és korrekt tájékoztatást kaptam. Sikerült kialakítani egy olyan kombinációt, ami minden elvárásunknak eleget tett.

A nászutunk tökéletes volt, és a szervezés is professzionális!!!

Végre sikerült egy olyan irodát találnom, akinek szenvedélye az utaztatás!!!

További sok sikert, és sok elégedett ügyfelet kívánunk!

Bea / Baggio Világutazó

„Próbáltam átgondolni, mit is lehetne kifogásolni, de ezúton jelentem, ilyet nem találtam.”

Arra kértek, írjunk valamit, ami eszünkbe jut az ausztrál búvártúránkról. Én próbáltam átgondolni, mit is lehetne kifogásolni, de ezúton jelentem, ilyet nem találtam. 🙂 Mit csináljak, ha minden rendben volt? Lélegzetelállítóan szép, és izgalmas helyekre jutottunk el a ROBI által szervezett programokkal, amit ezúton is köszönök az egész családom nevében!

M. Miklós és családja / Baggio Világutazók

„Merjetek nagyot álmodni és a többit bízzátok Robiékra”

Kedves Éva és Robi!

Ezúton szeretnénk Nektek még egyszer megköszönni, hogy hozzásegítettetek egy csodálatos élményhez, a Bora-Bora-i álom nászút tökéletes megszervezésével. Tényleg minden úgy alakult, ahogyan előzetesen vártuk, Moorea és Bora-bora összekapcsolása is nagyon jó ötlet volt! A helyszín és szervezés kifogástalan! Közvetlen, gyors és precíz. Minden elvárásunkat felülmúltátok!!
Szívből ajánljuk nászutasoknak, itt csak egymással kell törődni! 🙂
Még egyszer köszönjük!

Mindenkinek azt üzenjük, hogy: ” Merjetek nagyot álmodni és a többit bízzátok Robiékra! Nem fogtok csalódni, sőt… :)! „

B & R, Baggio Világutazók

„A szervezés, az ottani fogadtatás, minden nagyon rendben volt”

Kedves Róbert 

Már készültem jelentkezni. Az út csodálatos volt, telítve vagyunk élményekkel… India valóban varázslatos. A szervezés, az ottani fogadtatás minden nagyon rendben volt, kérem, továbbítsa köszönetünket az indiai kapcsolatoknak. Külön köszönet az idegenvezetőjüknek, bár nagyon fiatal, rengeteg információt kaptunk tőle… kedvessége és odaadása lenyűgöző volt. 

Köszönettel, F. Gyöngyi / Baggio Világutazó

„Mind a szállások, mind a programok kifogástalanok voltak, köszönöm!”

Élményekben gazdag utazás volt az ausztrál búvártúránk, mind a szállások, mind a programok kifogástalanok voltak, köszönöm!

S. László, Baggio Világutazó

„Beszélgetésünk alatt valóban úgy éreztük, hogy Te szeretnéd nekünk szervezni a legcsodálatosabb nászutat.”

Kedves Robi,

Nagyon örülünk, amiért 2009 februárjában az Utazás kiállításon megismerhettünk. Kedves Invitálásoddal kitűntél a tömegből, beszélgetésünk alatt valóban úgy éreztük, hogy Te szeretnéd nekünk szervezni a legcsodálatosabb nászutat. 🙂

Sehol sem találkoztunk ilyen figyelemmel, ezért választottunk Téged és a Maldív-szigeteket. Az egyedi bánásmód, ahogyan összeraktad az utazásunkat, figyelembe véve a legapróbb kívánságainkat is, mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy újra megkeresünk, és megkeressünk a jövőben is!

Üdv, Ritu & Zozi, Baggio Világutazók

„Legközelebb is Benneteket keresünk”

Kedves Robi!

Köszönjük szépen a szupergyors, igényes ajánlatot, amiből a képek, linkek segítségével sikerült „könnyen” választanunk. Köszönjük a személyes találkozó során a kérdéseinkre adott válaszokat, kedvességeteket és rugalmasságotokat. Az utazás szuperjól sikerült! A hely, a szálloda, a kirándulások is gyönyörűek voltak!
Köszönjük! Legközelebb is Benneteket keresünk!

Egy Baggio Világutazó

„Sorra értek minket a meglepetések … Köszönjük szépen!”

Pénteken hazatértünk a nászutunkról, ami csodálatosan sikerült, hála Nektek!

Hong Kongban kb. 2,5 napot töltöttünk, ez alatt bár az esküvő után fáradtan érkeztünk oda, azért sikerült megnéznünk a főbb nevezetességeket. Sokat tömeg közlekedtünk, ami nem is volt nehéz, segítőkészek voltak a szállodában is. Bevállalós emberek lévén olyan kifőzdéket is kipróbáltunk, ahol nem sok európai fordult meg, de szerencsére nem lett semmi bajunk. 🙂  Amúgy a kínai kaja nem volt túl jó, ragacsos és íztelen, de egyszer ki kellett próbálnunk!

Balin pedig sorra értek minket a meglepetések, este nemcsak partnered képviselője, hanem magyar munkatársuk is a reptéren várt minket. Ő másnap nagyon sok hasznos és érdekes információval vértezett fel minket. Igazi meglepetés volt a magyar nyelvű idegenvezetés, feledhetetlen kirándulásokra vittek el minket.

Aztán első reggel az erkélyre kilépve szembesültünk vele, hogy a szobánk nem is kertre néző, hanem az óceánra, ami ugyancsak szenzációs meglepetés volt számunkra! Köszönjük szépen!!!!

A balinéz konyhát ugyancsak több aspektusból is felfedeztük, egyszerű kifőzdétől kezdve egészen a tengerparti felsőbb kategóriás éttermekig, sok helyütt megfordultunk. 🙂 A kaja csipős és fűszeres, amit nagyon élveztünk. Mindenki nagyon barátságos volt mind a szállodában, mind pedig partnerednél.

Köszönjük szépen a profizmusotokat! Bízunk benne, hogy nem is olyan sokára, megint Veletek utazhatunk!

Üdv, Kitti & Tibi / Baggio Világutazók

„Az idegenvezetőnk egészen rendkívüli ember, vele az utazás még egy plusz *-ot ért az 5* mellé.”

Kedves Róbert!

Nagyon jól sikerült minden, köszönöm az érdeklődést. Az idegenvezetőnk egészen rendkívüli ember, vele az utazás még egy plusz *-ot ért az 5* mellé. Mindent köszönünk szépen. Ha elkészülök vele, elküldöm Önöknek is a képes úti beszámolónkat.

További szép estét.

Sz. E. / Baggio Világutazó

„Legközelebb is biztos kérjük a segítségeteket”

Kedves Robi!

Nagyon szépen köszönjük a segítséget a szervezésben, és a hely kiválasztásában. Minden úgy volt, ahogy elképzeltük. A szálloda gyönyörű volt! Annyit meg kell említenünk, hogy elég nagy szállodáról beszélünk (kb. 700 vendég) és mivel mi voltunk az egyetlen magyarok (már pár hónapja), az ott dolgozó magyarok nagyon örültek nekünk. Sorjában jöttek az asztalunkhoz bemutatkozni. 🙂

A kilátás fantasztikus volt. (mi még ilyen szép tengert nem láttunk!)

Legközelebb is biztos kérjük a segítségeteket!!!

Norbi és Roni / Baggio Világutazók

„Megbízható ismerős ajánlott Téged és nem csalódtam”

„Kedves Robi!

Megbízható ismerős ajánlott Téged és nem csalódtam; a gyorsaság, a hatékonyság és figyelmesség lenyűgözött, annak ellenére, hogy elég kritikus tudok lenni. Csupán egy megjegyzés az olvasónak: én még nem jártam úgy irodával/szervezővel, hogy érkezésemet követően utókövetett a szállásadónál, hogy megérkeztünk és minden rendben van-e, stb.! (vö: őrangyal)

Attól tartok most már nem szabadultok tőlünk…”

Balázs / Baggio Világutazó

„Alig várjuk, hogy újra útnak indulhasson a csapat, a TE szervezésedben!”

Ez az utazás felejthetetlen élmény volt az egész család számára! Köszönjük a remek szervezést, nagyon jók voltak a szállások, és kiváló volt a „kiszolgálás” az egész Ausztrália utazás alatt. Izgalmas programokban volt részünk, melyek során minden gond nélkül fedezhettük fel az országot. Alig várjuk, hogy újra útnak indulhasson a csapat, a TE szervezésedben! 🙂

Család, Baggio Világutazók

„Túlzás nélkül mondhatom, minden álmunkat felülmúló, tökéletes nászutunk és esküvőnk volt.”

Mi biztosra akartunk menni …, nem bíztuk a véletlenre a tökéletes Maldív-szigeteki álomesküvőnk megszervezését!

Egy kellemes beszélgetés egy csésze kávé mellett az irodában, – így indult az ismeretségünk Robival -, aki miután megismert minket, személyre szabott utazási ajánlatot készített részünkre. Már ekkor éreztük azt a törődést és kiemelt figyelmet, amit eddig még egy utazási irodánál sem! Ahogy egymásra néztünk a párommal, tudtuk, hogy Baggioval utazunk!

Már kislányként az volt az álmom, hogy mezítláb a fehér homokban, a türkizkék óceán partján mondjam ki a boldogító igent életem párjának. Túlzás nélkül mondhatom, minden álmunkat felülmúló, tökéletes nászutunk és esküvőnk volt. Azóta levakarhatatlan mosoly van az arcunkon! 🙂 Bár itthon zord, hideg tél van, szívünket örökre melegíti ez a csodálatos élmény!

Szandra & Joe / Baggio Világutazók

„Ha bármikor újra luxusútra adnánk a fejünk, csak hozzád fordulnánk.”

Szia Robi!

Korábban nem szerettünk utazási irodákkal egyezkedni semmilyen úttal kapcsolatban sem, szeretünk felfedezni, szeretjük a kalandot, viszont a  nászút az más tészta volt, gondoltam így ez alkalommal kivételt teszek, és rád bízom  a szervezést. A te ajánlatod volt a legszemélyesebb, és pont azt kaptuk, amit szerettünk volna, ezért választottunk Téged.

A szállodánk Bali szigetén pont az óceánra nézett, ami  onnan kb. 50 méterre lehetett. 🙂 Persze kezdetben nem tettük meg a könnyítést számodra, mert még mi sem tudtuk pontosan, hova szeretnénk menni, de miután már konkrétumokkal szolgáltunk, mit szeretnénk, mennyi  időre, és hogyan szeretnénk eltölteni a nászutat, ment minden, mint a  karikacsapás. A legszebb az volt, mikor Jáva szigetén egy személyes guide-unk volt, aki kísért minket mindenhova, és bemutatta Yogjakartát,  illetve a környéket. A vulkán túránk is jó volt, a két templom lélegzetelállító volt.

Tudnánk még folytatni,  hogy mennyi élményben volt részünk, és köszönjük, hogy Titeket  választhattunk, és megszerveztétek nekünk az utat. Azt tudjuk, ha  bármikor újra luxusútra adnánk a fejünk, csak hozzád fordulnánk.

Fecó & Gréta / Baggio Világutazók

„Igyekeztek minden kérésünket teljesíteni”

Kedves Róbert!

Hazaérkeztünk szerencsésen, nagyon szép nyaralásunk volt! Szeretnék megköszönni még egyszer mindent! Az Indiai szolgáltatásokkal is meg voltunk elégedve, tényleg igyekeztek minden kérésünket teljesíteni az idegenvezető is, és az autó vezetői is.

Srí Lankán a hotel az fantasztikus volt – teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak, csak dicsérni tudjuk a szolgáltatásaikat és a személyzetet komplexen. A transzferrel is minden rendben volt. Fantasztikus volt minden, barátaink is ugyan ezen a véleményen vannak.

Köszönünk még egyszer mindent!!!!!

Szép napot, további sok elégedett ügyfelet kívánok Önnek!

P. Detti Baggio Törzsutas

„Köszönjük a felejthetetlen élményeket!”

Ez egy igazi álomutazás volt, melyre már nagyon régóta készültünk. Az utazás, a szállások, a programok igazán remekül voltak megszervezve! Köszönjük a felejthetetlen élményeket!

Egy Baggio Világutazó család

„Ez az, ami a cég sikerének egyik kulcsa, hogy itt mi vagyunk az, akinek lesik minden kívánságát.”

Nem olyan régóta vagyok kapcsolatban a céggel (2010), de annál több sikeres közös munka van már a hátunk mögött. Személyi asszisztensként rengeteg utazást kell intéznem, és nagy örömömre szolgál, hogy rátok találtam!

Róbert egy közvetlen és nagyon barátságos ember, akivel a munka szinte szórakozás. Csak jó tapasztalataim vannak, melyeket szeretnék megosztani a leendő ügyfelekkel.

A mai rohanó világban a gyorsaság és rugalmasság igen fontos szempont, ami itt nem megy a minőség rovására. Ha kellett, Róbert egy nap alatt leszervezett egy komplett céges utazást, figyelembe véve az összes kis extra igényünket. A partnereinknek semmire nem volt gondjuk, hiszen már minden profin le volt szervezve előre! Jó érzés tudni, hogy bármikor rendelkezésére áll, és örömmel segít, legyen szó késő estéről vagy hétvégéről.

Ez az, ami a cég sikerének egyik kulcsa, hogy itt mi vagyunk az, akinek lesik minden kívánságát, és sikerrel teljesítik is azt.

Nekünk a partnereink, és ügyfeleink kényelme, megelégedettsége nagyon fontos, és ezeket Robiék teljes mértékben biztosítják. Ajánlom mindenkinek, aki pontos, precíz, és profi szervezését szeretne!

Ha osztályoznom kellene: jeles!

J. Marianna, egy nagyvállalat utazásokért felelős munkatársa

„Nagyon rendben volt minden”

Nagyon rendben volt minden. A szálloda kertje-partja tökéletes, szobái – éttermei jók. Az ott leszervezett kirándulások (Delfinárium, Chichen Itza, stb,) nagyon jók voltak. Transzferek működtek. Visszamennénk:)

Gyula / Baggio Törzsutas

„Tökéletesebb helyszínt az esküvőnknek el sem tudtunk volna képzelni.”

Hahó Robi,

Éppen visszaérkeztünk a valóságba, a havas, hideg Norvégiába:) Akartunk mindenképp írni, megköszönni a segítségeteket. Álomutazás volt, nagyon sok élménnyel lettünk gazdagabbak. Tökéletesebb helyszínt az  esküvőnknek el sem tudtunk volna képzelni. Az Uayamon varázslatos hely, gyönyörű környezet, isteni kaják, nagyon kedves személyzet.

A második hét is szuper volt, jó sokat kirándultunk, es élveztuk a rooftop teraszunkat:)

Nagyon köszönjük a szervezést. Már alig várjuk, hogy legközelebb utazhassunk veletek:) Mindenkeppen hallotok még felőlünk:)

Addig is sok sikert kivanunk, sok ügyfelet, akik nem kérdeznek annyit, mint én:)

És sok boldogságot nektek!

Nóra, Baggio Világutazó

„Felejthetetlen élményhez segítettél, segítettetek minket”

Kedves Robi!

Először is köszönjük a meglepetést, nagyon jól esett a figyelmesség! Másodszor olyan gyönyörű, fantasztikus álom helyeken vagyunk, hogy ilyet álmainkban sem hittünk volna! Már Mooreán azt gondoltuk, hogy ezt nem lehet felülmúlni…, de lehet!!!

Kb. 3-4 órája vagyunk Bora Borán és olyan eufórikus élményünk van, hogy hihetetlen, sokkos állapotban vagyunk, ebből most Csernus sem tudna kigyógyítani! Köszönjük az szervezést, profi munka, felejthetetlen élményhez segítettél, segítettetek minket!
Üdv nektek

Otthon még jelentkezünk…

Baggio Világutazók

„Mind szaktudásában, mind emberi hozzáállásában benne találtam meg a tökéletes partnert.”

Több alkalommal dolgoztam együtt Horváth Róberttel különböző utazási programok megszervezése ügyében. Eddig Nála rugalmasabb, segítőkészebb, emberrel nem találkoztam. Nem ismeri a lehetetlen szót, nem ráz le üres frázisokkal, mindig megpróbálja a kéréseket teljesíteni, a legmegfelelőbb koncepciót megkeresni, hogy az utazás egy igazi felejthetetlen élményt nyújthasson.
Az embernek az az érzése miközben Vele beszél, hogy fontos és egyedi, úgy kezel, mintha az én problémám elsőbbséget élvezne, igyekszik minél hamarabb megoldást találni rá.
Mind szaktudásában, mind emberi hozzáállásában benne találtam meg a tökéletes partnert.
Remélem még sokáig dolgozhatunk együtt! 🙂

S. Lea - operatív igazgató / Baggio Világutazó

„Biztosan találkozunk még…”

Nagyon köszönünk mindent!

Hihetelenül jól éreztük magunkat. Klasszak voltak a szállások, jó volt a kocsink, jók voltak a programok. A szálloda maga volt a paradicsom, de komolyan. ÉS páromnak is tetszett ott is minden! Igazad volt, ez a resort valóban a luxus maga, a legapróbb részleteitől, minden! Szuper jó éttermek, ízletes, minőségi ételekkel, hangulatos partszakasz, igényes medence, nagyon kedves és mindenben segítőkész személyzet, kulturált vendégek!

Biztosan találkozunk még, addig is sok boldogságot kívánunk a babához. 🙂

üdv: M. / Baggio Világutazó

„10 pont, sőt. Egyértelműen életünk egyik legnagyobb élménye volt.”

HOGY SIKERÜLT AZ UTAZÁSUNK? 10 pont, sőt. Egyértelműen életünk egyik legnagyobb élménye volt. Akár az utazást, akár az esküvőt vesszük mindegyik külön-külön is. Nagyon köszönünk minden segítséget.

Kedves Robi! Tudjuk, hogy az utazás során több ízben is zavartunk, kerestünk Téged. Nagyon szépen köszönjük, hogy mindig rugalmasan fogadtad a kéréseinket, a sok-sok segítséget és a munkádat, hogy az utazásunkat és az esküvőnk ilyen tökéletesen legyen.

A&ZS / Baggio Világutazók

„Alig találom a szavakat. Meghajolok előtted.”

„Szia Baggio,
Remek utazásunk volt, zseniális helyet javasoltál, fantasztikus emberekkel! A vacsorát külön kiemelném, hisz nagy meglepetést okoztál! Alig találom a szavakat. Meghajolok előtted.

Profi vagy és ráadásul van szíved! 🙂

Köszönjük! J & SZ Baggio Világutazók

„Szóval. Ismétetelten a Baggio-minőséget kaptuk, szuper volt!”

Szóval. Ismételten a Baggio-minőséget kaptuk, szuper volt!

Radda in Chiantiban pont olyan szállás fogadott minket, amit megálmodtunk, és pusztán pár szavunkból megértettél. Nagyon jó kiindulópont volt, hogy tekeregjünk onnan a toszkán tájon.

Cecinában nagy meglepetést és örömet okoztál a tengerre néző erkéllyel, szerintem a legjobb szobát adták nekünk. 🙂

3 éjszakát töltöttünk ott, és pont ideális volt, hogy a tengerpartot is élvezzük. Ha bárki jó éttermet keres ott, akkor a szálloda előtt lévő sétánynak pont átellenben a másik végén, a sorban az utolsó éttermet ajánld!

Keresni fogunk a jövőben is! 🙂

K&T / Baggio többszörös Világutazók

MARADT MÉG KÉRDÉSE?

Ügyfélszolgálatunkon Katalin készséggel áll rendelkezésére minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Telefon:

+ 36 1 273 0782 

E-mail:

info@baggioprivatetravel.hu

Ajánlatkéréshez az alábbi gombra kattintson: 

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169