baggio, magyarország egyetlen, nemzetközileg is elismert private travel szakértője

Az egyik Világutazóm anno „az utazásszervezők úri szabója” becenevet ragasztotta rám. Azt mondta, én pont azt csinálom egy-egy személyre szabott privát utazás megtervezésénél, mint a kedvenc bespoke szabója. 

Hogy váltam az utazásszervezők úri szabójává és miért pont a személyre szabott privát utazások váltak a szenvedélyemmé? Ennek történetét ismerheti meg, ha Ön is olyan, mint legtöbb Világutazónk, néhány ponton magára fog ismerni…

2001 – hogyan kerültem az utazási szakmába?

Amikor 2011-ben kisétáltam a főiskola kapuján francia nyelvtanári diplomámmal a kezemben, nem is sejtettem, hogy hamarosan egy tunéziai utaztatóval kötök szerződést.
Azon a sorsfordító csütörtök délutánon mindössze pár ára alatt kellett eldönteni, itt tudok-e hagyni mindent és elköltözni egy vadidegen országba.
Kicsit kényszerből, mondhatni elkeseredettségből vállaltam el az állást, mindenesetre kedden már a tunéziai gépen ültem magányosan…

Azóta több mint 20 évet töltöttem el e csodás szakmában, számításaim szerint idáig 52 ország kettőezernél is több nyaralóhelyét és látványosságát fedeztem fel személyesen. Ez idő alatt munkám szenvedéllyé vált és ezernél is több kiválóan sikerült utazást szerveztem, több ezer emberrel beszélgettem álamiról, terveiről, közös szenvedélyünkről.
Mindez a tudás, tapasztalat és szenvedély a személyes garanciám arra, hogy személye szabott privát útja megszervezésével a megfelelő ember foglalkozik!

Tunéziából hazatérve dolgoztam kis irodában, vezettem is egyet egy ideig, s beleszerettem a gondolatba, hogy egyszer saját utazásszervező cégem legyen.
Arra gondoltam, először is jó volna kitanulni ezt valamelyik profi irodánál, így kerültem Magyarország akkori legnagyobb és legnagyobb irodájának utazásszervező részlegére.
Élesben megtapasztaltam, mi működik és mit lehetne jobban csinálni, hihetetlenül értékes ismeretekkel gazdagodtam, amik nélkül biztosan nem váltam volna a személyre szabott privát utak szakértőjévé.

2007 – megvalósítjuk saját álmainkat

Amikor 2007-ben elindítottuk egykori kollégámmal első saját vállalkozásunkat, abban azonnal egyetértettünk, hogy mi valami mást akarunk csinálni, mint az összes többi iroda Magyarországon.
Azelőtt a legnagyobb utazási irodánál dolgozva rendszeresen szembesültünk azzal, hogy az ügyfelek egy jelentős részét nem elégítik ki a katalógusban kínált kész utazási csomagok.

Alkalmazottként komoly gondot okozott az nekünk, hogy rá kellett beszélnünk ezekre az utazókat, el kellett adnunk ezeket nekik. Mi ugyanis abban leltük örömünket, amikor megismertük az ügyfelet, személyes kapcsolatot alakítottunk ki vele, és ez alapján egy személyre szabott olyan utat állítottunk össze neki. A katalógus utazások azonban e törekvésünket eleve megölték.

Előbb-utóbb ez már annyira lesújtó volt, hogy végül elhatároztuk, ezt a nyomasztó problémát lehetőséggé változtatjuk, megcsináljuk saját irodánkat!
Azokkal az ügyfelekkel akartunk foglalkozni, akiket az utazási irodák katalógus útjai nem elégítettek ki, akik valami egyedire, valami másra vágytak.
Nem volt hát maradásunk, benső énünkre hallgatva megalapítottuk saját cégünket 2007-ben.

2010 – a baggio private travel® brand megszületése

Az első teljesen saját cégem megalapításakor már a kezdeteknél tudatosan figyeltem ara, hogy csak az egyedi igények alapján összeállított, személyre szabott privát utak szervezésére fókuszáljak.

Ilyen utakban szereztem a legtöbb tapasztalatot, az ilyen Világutazókkal értem meg magam a legjobban, a személyre szabott privát utak az én igazi szenvedélyem!

Éppen ezért létrehoztam egy speciális rendszert az Ötlépéses utazástervezői szisztémával, ami garantálja Önnek, hogy személyre szabott privát utazása minden részlete tökéletes lesz. Ezt a rendszert szimbolizálja a BAGGIO Private Travel®, mely 2010-es bevezetése óta számos Világutazó álmát váltotta már valóra.

2015 – traveller made tagok leszünk

Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy 8 év céltudatos munka után cégem meghívást kapott az exkluzív Traveller Made szervezetbe. 

Ez a svájci székhelyű szervezet tömöríti a világ 67 országának legjobb 486 travel designerét, melyek között csupa nagymúltú, patinás cég található. 

Ez a világ utazásszervező elitje.
Azóta is mi vagyunk az egyetlen cég, aki ide meghívást kapott Magyarországról.

2019 – traveller made second grand designer címet nyerünk

A Traveller Made szervezetbe bekerülni már önmagában is jelentős presztízzsel bír. Igazi kiváltságként éltük meg, 

amikor 2015-ben meghívtak minket ide, hiszen azóta sem lett új magyar tagja a szervezetnek.

4 év folyamatos fejlődésünknek és újításainknak köszönhetően 2019-ben a 2nd grand designer címet is elnyertük, amivel sikerült még az eliten belül is egy szűkebb körbe bekerülnünk.

2020/2021 – a moodhouse brand bevezetése

A 2020-ban világszerte elterjedt COVID sosem látott kihívások elé állította cégünket. Régi álmom volt egy olyan projekt, ahol a külföldi utazásszervezésben szerzett tapasztalataimat belföldön is kamatoztatni tudom. 

Az AirBnb, azaz kiadó nyaraló területet választottam, úgy tűnt számomra, hogy ezen a területen a BAGGIO Private Travelhez hasonlóan olyat tudok alkotni, ami előttem még senki sem.  
Így álmodtuk és valósítottuk meg a Moodhouse 2623-at, mely az ország legjobban felszerelt, párok számára kialakított bérelhető birtoka a 

Dunakanyarban. 2021-es májusi nyitása óta teltházzal üzemel, a projekt olyan visszhangot generált, hogy alig 6 hónap kivásároltak minket a projektből és azóta már más fejleszti tovább ezt a csodát.
Hogy vannak-e új terveim a belföldi turizmusban? Hamarosan hall róla, garantálom…

MARADT MÉG KÉRDÉSE?

Ügyfélszolgálatunkon Katalin készséggel áll rendelkezésére minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Telefon:

+ 36 1 273 0782 

E-mail:

info@baggioprivatetravel.hu

Ajánlatkéréshez az alábbi gombra kattintson: 

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169