HOGYAN DOLGOZUNK EGYÜTT VILÁGUTAZÓINKKAL?

Mivel mi egyetlen terület, a személyre szabott privát utazások szakértője vagyunk, a hagyományos utazási irodáktól eltérő módon dolgozunk együtt Világutazóinkkal.
Ez a speciális, Ötlépéses utazástervezői szisztéma, amit Világutazóink egyenesen imádnak!

A szisztéma egyik központi eleme a személyes találkozó, a személyes ügyfélprofil elkészítse, hiszen e nélkül személyre szabott privát utazást tervezni szerintünk nem lehet. Ez a személyes találkozó egyben előfeltétele is a közös munkának, ha az Ön számára ez nem fontos, ezt kihagyná, akkor ajánlatkérését nem érdemes elküldeni, hiszen a szervezést

ebben az estben semmilyen körülmények között nem vállaljuk. Az utazástervezői szisztémánk többi elemét a közös munka során Ön is megismeri majd, bízunk benne, hogy legalább annyira élvezni fogja ezt a folyamatot Ön is, mint ahogy legjobb Világutazóink!

MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN ELKÜLDI NEKÜNK AJÁNLATKÉRÉSÉT?

1.) Ajánlatkérését feldolgozzuk 48 órán belül a megküldött információk alapján, éppen ezért kérjük, a lehető legrészletesebben töltse ki az alábbi formulát.

2.) Munkatársunk telefonon vagy mailben felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy beszélgessen Önnel terveiről, igényeiről. Itt már rögtön meg is tudjuk mondani, tudunk-e segíteni Önnek a tervezett privát utazás megszervezésében.

3.) Amennyiben a közös munka mellett dönt Ön is, a következő lépés egy személyes konzultáció irodánkban. Itt a speciálisan megtervezett kérdőívünk segítségével elkészítjük személyes ügyfélprofilját.

4.) A személyes találkozó után maximum 72 órán belül megküldjük e-mailben személyre szabott ajánlatunkat.

5.) Szükség esetén finomhangolás, a célunk, hogy egy olyan terv álljon össze, amit olvasva rögtön rávágják, hogy: „ez az, pont ezt akartuk!” Ehhez már személyes találkozó nem szükséges.

6.) Papírmunka, fizetés lebonyolítása, foglalások véglegesítése, visszaigazolások megküldése.

7.) Ön elutazik élete nagy kalandjára.

8.) Hazaérkezik, szívesen vesszük beszámolóját!

9.) Üdvözöljük a Baggio Világutazók táborában! Ha azt gondolta, hogy az elutazással véget ér a VIP bánásmód, akkor még jobban imádni fogja a kiváltságokat, amiket Baggio Világutazóink élvezhetnek!

Ajánlatkérés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefonszám:

+36 1 273 0782

E-mail cím:

info@baggioprivatetravel.hu

Címünk:

Budapest, 1138, Népfürdő utca 22. (Duna Tower)

Fontos:

Mivel a diszkrécióra legalább akkora figyelmet fordítunk, mint az általunk tervezett utazások személyre szabására, így ügyfeleinket kizárólag előre egyeztetett időpontban fogadjuk irodánkban.
Ezzel -a diszkréción felül- azért is Ön nyer a legtöbbet, mivel így a konzultáció alatt csak Önre figyelünk. Mi tisztában vagyunk vele, hogy az Ön számára is a legfontosabb kincs az ideje.
​Előzetes időpont egyeztetés miatt kérjük, hívja a fenti számon munkatársainkat.

CÉGADATOK, GARANCIÁK

Cégnév: Baggio Private Travel Kft
Székhely/levelezési cím: 2627 Zebegény, Mókus út 2/B.
Iroda: 1038 Budapest, Népfürdő utca 22.. (Duna Tower)
​Cégvezető: Baggio

Tevékenységért felelős: Horváth Róbert
Telefon: +36 1 273 0782
Ügyeleti szám: +36 20 208 9440
E-mail: info@baggioprivatetravel.hu
​Web: www.baggioutazas.hu

Cégjegyzékszám: Cg. 13 09 211657
MKEH engedély száma: U-001690
Adószám: 25427787-2-13
​Vagyoni biztosíték: Aegon biztosító, kötvényszám: VBB 102108/192280 és
VBB 102108/192279

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169