Kik a mi ügyfeleink, és kik nem azok?

KINEK IDEÁLIS A TRAVEL CONCIERGE?

Baggio az utaztatáson belül egyetlen szűk terület, a személyre szabott privát utazások szakértője, ezért mi csak ilyen utazás megszervezését vállaljuk.
Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy az utazók nagy része nem minket választ, hanem valamelyik másikat
hazánk mintegy ezer hagyományos utazási irodájából.
Mi ezt elfogadjuk, és ez elmúlt 9 év során megtapasztaltuk, hogy még 10 konkrét ajánlatkérőből is áltagosan csak 2-3 lesz végül Baggio Világutazó.
Ennyi év munkával és Világutazóval a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy egyértelműen kiderült, kik és miért (és miért nem) választanak minket egy-egy utazás megszervezéséhez.
Most ezeket a legfontosabb miérteket szedtük csokorba, hogy segítsünk Önnek is eldönteni, mi vagyunk-e az ideális partner következő utazása megszervezéséhez.
Ha magára ismer az első részben, akkor Ön is olyan, mint a legjobb Baggio
Világutazók, hiszen az alábbi szempontokat ők maguk emelték ki.

KIK A MI ÜGYFELEINK?

PRIVÁT utazásban gondolkodom

Egy utazás során el akarom kerülni a tömegeket, nem akarok 30-40 vagy 50 idegenhez alkalmazkodni.
Ezért egy csoportos utazás számomra nem jelent valódi alternatívát, én csak privát utazásban gondolkodom.

A kapott ÉRTÉK a legfontosabb

Mivel egyszeri és megismételhetetlen utazásra készülök, a kapott érték és a garancia sokkal fontosabb, mint az ár, és az, hogy a lehető legolcsóbban szervezzék meg számomra az éppen aktuális utazásomat.

Engem már nem lehet megvezetni

Engem az „akciós”, „elérhető luxus” és hasonló szlogenekkel nem lehet már beetetni, pontosan tisztában vagyok vele, hogy a minőségnek ára van, azt mindig meg kell fizetni. Nincs kivétel. Soha. Semmiben.

GARANCIÁT akarok mindenre

Mielőtt szervezőt választok magamnak a privát utazásomhoz, alaposan utánajárok a cégnek, a referenciáinak, és ez alapján döntöm el, hogy tényleg a
személyre szabott privát utazások szakértőjével van-e dolgom.
Én ez alapján döntöm el, hogy őket választom-e a szervezésre, mert garanciát akarok arra, hogy az kapom, amit ígértek. Arra, hogy nem vernek át.

Csak adott időben tudok elutazni

Csak egy bizonyos időszakban tudok elutazni -ez néha bizony napra pontosan fix-, ezért számomra a privát utazás időpontjának hozzám kell igazodnia.
Én valahogy a turnusok között sosem találok olyat, ami pont abban az időben indul (ha egyáltalán elindul), ami ne-kem jó. Baggionál napra pontosan megmondhatom, mikor akarok menni.

Ne legyenek kompromisszumok

Egyszeri és megismételhetetlen utazás szerepel terveimben, melyre régóta készülök, vagy egy fontos alkalomra lesz az utazás. Kész vagyok erre időt, energiát és pénzt áldozni azzal a feltétellel, ha minden tökéletes lesz.
Ilyen kaliberű utazásba egyszerűen nem fér bele számomra semmilyen kompromisszum, igazodjon minden hozzám, igényeimhez.

Nehéz ügyfél lennék? Nem...

Tapasztalt Világutazó vagyok, egyedi igényeim vannak, alapos vagyok és sokat kérdezek, éppen ezért általában az alkalmazottak nehéz esetként könyvelnek el.
Baggionál viszont pont az ilyen ügyfeleké az elsőbbség, itt nem néznek ki e miatt, sőt, örülnek nekem!

Spóroljanak időt, legyen nyugalmam

Nagyon elfoglalt ember vagyok (cégtulajdonos, vállalkozó), akinek kifejezetten fontos, hogy az utazás megszervezésénél időt spóroljanak.
Ugyanilyen fontos, hogy nyugalmam legyen, stresszmentessé tegyék a tervezést, ne nekem kelljen foglalkozni minden apró részlettel.

Limitált életélmények is érdekelnek

Egyedi, nem megszokott és limitált életélményekre is vágyom, olyanokra, amikhez nem mindenki juthat hozzá.
Ezért is örülök, hogy helyi szakértő idegenvezető kísér az utazás alatt, aki segít nekem bejutni olyan helyekre is, melyekről az átlagos turista nem is hallott valószínűleg.

KIK NEM A MI ÜGYFELEINK?

Szeretem a csoportos utazásokat

Előnyben részesítem a csoportos utazásokat, szeretem, hogy vannak útitársak, hogy új embereket ismerek meg az utazás során.
Azért is szeretem a csoportos utakat, mert nyelveket nem igazán beszélek, így a magyar nyelvű idegenvezető nekem nagy előny egy utazásnál

Az ár elsődleges számomra

A döntésem meghozatalánál a legfontosabb az ár számomra, még akár akkor is, ha egyedi, privát utazás szervezésére keresek partnert.
Én így szeretek dönteni, igenis adjanak kedvező árat, last minute akciót, vagy valamilyen kedvezményt, ha már „drága” utazásra készülök

A jó akciókat szeretem főleg

Igenis vannak szuper kedvezmények, a luxust és privát élményeket is meg lehet venni akciósan, csak ki kell facsarni ezt a szervezőből.
Az utazási iroda azért van, hogy nekem minden extra kedvezményt, akciót felhajtson, ez jelenti számomra a kedvező ár-érték arányt

A megversenyeztetést szeretem

Engem nem a garancia és egyéb lózung, jól csengő szlogen érdekel, én mindig megversenyeztetek egyszerre több irodát is, ugyanarra az ajánlatra.
Szerintem így dönt mindenki itt nálunk, ez a bevett módszer. Miért, nem?

Bármikor el tudok utazni

Egy adott időszakon belül, vagy akár az évben is bármikor el tudok utazni, az én beosztásom rugalmas. Nekem a turnusok éppen ezért megfelelnek, én valahogy mindig megtalálom a nekem tökéletest ezek közül

Az utazási csomagok megfelelnek

Az előre összeállított utazási csomagok között mindig megtalálom a nekem megfelelőt, éppen ezért nekem soha nem kell kompromisszumokat kötni, de ha igen, akkor elfogadom ezeket, mert cserébe jó árat kapok

Kész vagyok elfogadni bármit

Nem vagyok nehéz eset, nem is sokat szoktam kérdezni, nem is vagyok különösebben tapasztalt utazó, ezért általában amit elsőre adnak, mutatnak az utazási katalógusból vagy küldenek, azt el szoktam fogadni

Van bőven időm, nem vagyok elfoglalt

Van időm bőven az utazás részleteivel foglalkozni, ezzel akár napokat vagy heteket is el tudok tölteni, sőt, még élvezem is ezt!
Éppen ezért nekem nem érték, ha levesznek mindent a vállamról

Hátizsákos turista vagyok

Hátizsákos, mindent egyénileg felfedező turista vagyok, nem kell privát idegenvezető, és szervezőre sincs szükségem.
Egyszerűen nem használom ki, amit ők tudnak nyújtani

MARADT MÉG KÉRDÉSE?

Ügyfélszolgálatunkon Katalin készséggel áll rendelkezésére minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Telefon:

+ 36 1 273 0782 

E-mail:

info@baggioprivatetravel.hu

Ajánlatkéréshez az alábbi gombra kattintson: 

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169