+ 36​ 1 273 0782
+ 36 1 273 0782
RÓLUNK
Lorem ipsum

Életélmények a világ ismert és titkos helyein

SZEMÉLYRE SZABOTT PRIVÁT UTAZÁS


Legyen szó kulturális körutazás, hosszú hétvége, családi nyaralás, világkörüli utazás vagy egy körutazás + tengerparti pihenés megszervezéséről, általában kettő típusú ügyfél létezik.
Az első megnézi X db utazási iroda katalógusát, kínálatát, kész utazásait, és azokból kiválaszt egyet. Ez a gyorsabb és egyszerűbb megoldás, viszont óriási ára van: az a sok kompro-misszum, melyekre az utazás tervezé-sénél és az utazás alatt kényszerül. 

A másik típusú ügyfél nem fogadja el ezeket a kompromisszumokat.
Neki megvannak saját elképzelései, igényei, álmai. Egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy egy turistacsoporttal utazzon, 30 idegenhez (vagy többhöz) alkalmazkodjon egy utazás során, melyre lehet, hogy évek óta készül. 
Ők olyan partnert keresnek, aki meghallgatja őket, felderíti álmaikat, és maradéktalanul meg is valósítja azokat. Pont, ahogy ők szeretnék.   

A Baggio Világutazók 100%-a a második csoporthoz tartozik. 
Nem véletlen, hogy 
 hogy nem dugunk utazási katalógust, kész utazások terveit az orruk alá. Felejtse el ezeket. Egyáltalán, felejtsen el mindent, amit eddig tapasztalt bármilyen utazás megszervezéséről.
Böngéssze a lenti országokat, életél-ményeket, inspirálódjon, engedje fel-színre törni vágyait, ámait, a többit pedig bízza ránk.  

MELY ORSZÁGOKBAN ELÉRHETŐ BAGGIO PRIVÁT UTAZÁS? 

Ahogy nem volt még 2 egyforma privát Baggio utazás, amit terveztünk, úgy olyan ország sem volt, ahol ne tudtunk volna segíteni Világutazóinknak utazási álmaik megvalósításában.
Mindegy, hogy egy nagyobb körutazás, egy élményekkel teli nyaralás, családi utazás vagy hosszú hétvége szerepel terveiben. 
Bakancslistás afrikai szafari, egy fontos évforduló megünneplése, együtt a család - Önnek mi az apropója?

Mindegy, hogy az Ön számára álmai utazása Kambodzsa templomait, Costa Rica ersőerdeit vagy épp az Antarktisz jeges és misztikus világát jelenti.
Európa, vagy épp a világ másik fele, hunyja be szemeit - Önt hova húzza a szíve? Melyik az Ön "na, ezt egyszer az életben biztosan...!" helyszíne?   
A világ bármely pontján ismerjük a megfelelő partnert, aki privát utazása során segít valóra váltani az összes álmát. Valamennyit.

Ha Ön is az előbb említett második csoportba tartozik, és privát utazás szerepel terveiben, ez a legfontosabb oldal az Ön számára.
Itt képet kaphat arról, hogy látunk mi egy-egy országot, mit jeletenek számunkra és Világutazóink számára a valódi életélmények.
​Ez alapján már könnyű lesz eldönteni, ilyen partnerre vágyik-e Ön is, vagy megmarad egy hagyományos utazási irodánál. 

KÖZEL-KELET

INDIAI-ÓCEÁN

ÁZSIA

ÉSZAK-AMERIKA

KARIB-TENGER, KÖZÉP-AMERIKA

DÉL-AMERIKA

CSENDES-ÓCEÁN